Back to Top

Computer APK, onderhoudservice voor pc, laptop en netwerk

Is de pc traag of laptop langzaam? APK voor computer en laptop!

U heeft geen idee waarom? Met een Computer APK worden problemen opgespoort. De Computer APK is een keuring die voor pc, laptop, netwerk en mobile apparaten kan worden uitgevoerd. Er wordt een gedegen controle uitgevoerd en eventuele problemen geindexeerd. Vertragende software kan worden verwijderd. En voor eventueel vertragende hardware kan een oplossing voor worden bedacht.

Onze Computer APK service helpt veiligheidsproblemen voorkomen.

Internetcriminelen worden steeds inventiever. Laat een Computer APK uitvoeren, wordt niet de dupe van identiteitsfraude of fraude bij het internetbankieren. Laat tijdens een Computer APK onnodig geïnstalleerde en potentieel gevaarlijke software verwijderen en versnel uw computer. Laat uw computer, laptop en netwerk devices APK keuren!

girl two thumbs up computer apk

Met goed onderhoud voorkomt u veel computerstoringen

Het is een goede zaak de pc en/of de laptop periodiek eens soft- en hardwarematig na te laten kijken. Dit wordt vaak Computer APK genoemd. Is de pc nog up-to-date? Loopt alles nog soepel? De ervaring leert dat er bij de meeste gebruikers te weinig kennis is waardoor achterstallig onderhoud ontstaat.

Laat problemen oplossen en versnel langzame computers en laptops

De computer loopt minder vlot dan deze eigenlijk zou kunnen. Verouderde software kan potentiëel een gevaar betekenen. Veel virussen maken misbruik van zgn. lekken in verouderde software.

Up-to-date houden van Windows en software voor veiligheid

Softwarematig worden diverse onderdelen in Windows nagelopen. Is er een goedwerkende virusscanner geïnstalleerd? Zijn er alternatieven? Wordt Windows Update goed uitgevoerd en is de geheel pc bijgwerkt?

Maken van back-up van uw belangrijke bestanden

Naast het veilig gebruiken van de computer zijn er ook bestanden die u niet kwijt wilt raken. Foto's, documenten, e-mails, administratie et cetera. Deze zijn vaak onvervangbaar. Worden er back ups gemaakt en uitgevoerd?

Niet alleen software maar ook controle van hardware en verwijderen van vuil en stof

Hardware wordt visueel bekeken (denkt u aan ophoping van stof). Soms kan er met kleine hardware upgrade de levensduur verlengd worden wat vaak ook snelheidswinst betekend. Ook uw router/modem kan gecontroleerd worden op de meest recente firmware.

De complete APK computer keuring voor een veilige en vlotte pc en laptop

goedgekeurd

Een computer APK duurt circa een uur. Na de keuring wordt in begrijpelijk taal de staat van de computer uitgelegd en wordt, in overleg, besloten welke eventuele problemen er opgelost moeten worden. Dit kan vaak direct al uitgevoerd worden.

De kosten voor deze computerkeuring zijn € 35,- (excl. reiskosten)
Wilt u de aangegeven punten laten herstellen dan rekenen wij daarvoor onze scherpe tarieven.

*Computer APK houdt in dat eventuele problemen geïndexeerd worden. Voor deze indexatie wordt € 35,- gerekend. Wanneer u de eventuele problemen laat oplossen wordt het normale uurtarief gerekend vanaf het moment dat Computer Support Dienst bij u op locatie is. U betaalt dan geen 35 euro maar het voor u geldende uurtarief.

Support Oekraïne Nu