Back to Top
 
 
 

Computerservice monteur aan huis / op de zaak

0513 - 840 215 / 06 - 1282 4343

Hulp op Afstand - Teamviewer

Hulp op Afstand met TteamviewerHulp op afstand is voornamelijk bedoeld voor het oplossen van kleine problemen en/of aanpassen van instellingen die niet al te veel tijd in beslag zullen gaan nemen. Dit geldt zowel voor bedrijven als particulieren. Met hulp op afstand kan ook een inschatting gemaakt worden of het nodig is om een aanvullende afspraak te maken.

Reparatie computers

Computer reparatie serviceComputer Support Dienst repareert pc's aan huis of op de zaak. De meeste onderdelen zijn op voorraad en kunnen vaak meteen ter plekke worden vervangen. Denk bijvoorbeeld aan een harde schijf, kapotte videokaart, defect geheugen, monitor of voeding. Ook een (draadloze) netwerkkaart kan meteen vervangen worden.

Installatie internet - telefonie - digitale TV

Installatie service voor ADSL en ZiggoComputer Support Dienst verzorgt complete installaties voor Ziggo en ADSL. Providers leveren diverse pakketten. In combinaties van analoge tv, internet, telefonie en digitale tv. Wij verzorgen complete installaties  in verschillende samenstellingen. Voor als u overgestapt of verhuisd.

Verwijderen virussen, malware spy- en adware

Virussen, adware, spyware verwijderenVirussen, phishingmails ongewenste reclame, vreemde startpagina's. Wees altijd voorzichtig met het openen van e-mails en onbekende bestanden. Een virusscanner is tegenwoordig onmisbaar. Een verkeerde link is zomaar aangeklikt en een toegestuurd bestand zo geopend. Ook verouderde en niet bijgewerkte software kan de oorzaak zijn.

Installatie en oplossingen draadloos netwerk

WIFI draadloos installeren en slechte verbindingen oplossenTablets, telefoons, pc's en laptops steeds meer apparaten maken gebruik van een draadloos netwerk. Omdat er steeds meer eigen netwerken worden gecreëerd onstaan er problemen. Ze kunnen elkaar storen of het signaal is niet krachtig genoeg. Computer Support Dienst spoort en lost deze problemen op.

Windows (her)installeren

Windows installatie ServiceHet traag worden van uw computer is een van de grootste ergernissen. Hoe die tergende traagheid wordt veroorzaakt is meestal niet meer te achterhalen. Hoe krijgt u weer die snelle computer waar u ooit zo blij mee was? Er zijn tientallen redenen waarom het verstandig is over te gaan tot een herinstallatie van Windows.

Reparatie laptops

Herstel en reparatie service voor laptopsComputer Support Dienst herstelt Windows installaties op de laptop. Wanneer een laptop defect geheugen of een kapotte harde schijf heeft kunnen wij deze meestal vervangen. Na bezoek kunt u de laptop vaak meteen weer gebruiken. Beeldscherm defect of moederbord stuk?

Computer APK service

Computer APK voor veilge en snelle pc en laptopOok al lijkt er weinig aan de hand het is belanrijk de pc en/of de laptop periodiek eens soft- en hardwarematig na te laten kijken. Is de pc nog up-to-date? Loopt alles nog soepel? Zijn er veiligheidsrisico's? Vaak is er zich een soort van achterstallig onderhoud. De computer loopt minder vlot dan deze eigenlijk zou kunnen.