Als u niet zeker weet of uw apparaat aan de minimale systeemvereisten voor Windows 11 voldoet en Windows 10 al is geïnstalleerd, kunt u de app Pc-statuscontrole downloaden. Deze beoordeelt of u in aanmerking komt en herkent onderdelen van uw apparaat die niet aan de minimumvereisten voldoen. Mocht uw Computer niet voldoen aan de systeemeisen dan kan Windows 11 niet geinstalleerd worden.

Of toch? Op diverse PC's en laptops die in eerste instantie niet aan minimale systeemvereisten voldoen is het toch wel mogelijk om de nieuwste versie van Windows te installeren. Neem contact op met Computer Support Dienst en vraag naar de mogelijkheden om toch uw systeem te updaten naar Windows 11.

 upgrade windows 10 naar windows 11

 

 

pc voldoet niet aan systeemeisen windows 11windows 11 systeemvereisten

DISCLAIMER:

De volgende vrijwaring is van toepassing als u Windows 11 installeert op een apparaat dat niet voldoet aan de minimale systeemvereisten:
Deze pc voldoet niet aan de minimale systeemvereisten voor het uitvoeren van Windows 11- deze vereisten zorgen voor een betrouwbaardere en kwaliteitsvollere ervaring. Het installeren Windows 11 op deze pc wordt afgeraden en kan leiden tot compatibiliteitsproblemen. Als u doorgaat met het installeren Windows 11, wordt uw pc niet meer ondersteund en heeft u geen recht meer op updates. Schade aan uw pc als gevolg van een gebrek aan compatibiliteit valt niet onder de garantie van de fabrikant/installateur/Computer Support Dienst.