zekerheid waarborg computer serviceComputer Support Dienst kan u helpen met alles wat te maken heeft met computers. Zowel hard- en softwarematig. En meestal al op dezelfde dag bij u thuis. Bijna alle problemen worden dezelfde dag of binnen 24 uur opgelost. De meest gangbare computeronderdelen kunnen vaak, bij een eventueel defect, meteen worden vervangen.

Na bezoek is de laptop, computer, apparatuur of het (draadloze) netwerk weer in goede conditie of is er een passende oplossing geboden. Tijdens het bezoek is er vaak voldoende gelegendheid tot het stellen van vragen en kunt u zich laten adviseren over aanschaf en/of upgraden van apparatuur en hoe deze te onderhouden. Of over abonnementen. Betaald u bijvoorbeeld niet teveel aan de internetprovider doordat deze een veel te ruim en dus te duur pakket levert wat niet goed aansluit bij het gebruik.

Computer Support Dienst is er voor het inregelen en onderhouden van computers, laptops, randapparatuur en (ook) het aanleggen van wifi of bekabeld netwerk. Ook nieuwe computers, laptops, software en andere randapparatuur kunnen geleverd worden. Computers worden geheel op maat gebouwd of geleverd van een merk van uw voorkeur. Deze en onderdelen worden rechtstreeks betrokken bij groothandels. U bent verzekerd van scherpe prijzen.