Back to Top

Reparatie computers

Computer reparatie serviceComputer Support Dienst repareert pc's aan huis of op de zaak. De meeste onderdelen zijn op voorraad en kunnen vaak meteen ter plekke worden vervangen. Denk bijvoorbeeld aan een harde schijf, kapotte videokaart, defect geheugen, monitor of voeding. Ook een (draadloze) netwerkkaart of draadloze router zit standaard in het assortiment. Er wordt meteen een korte check gedaan. Hardware wordt visueel bekeken (denk aan ophoping van stof in de pc). Soms kan met kleine hardware upgrades de levensduur verlengd worden wat vaak ook meteen snelheidswinst betekend.
Het is slechts een advies u bepaalt natuurlijk zelf of u hierop in gaat.

Het kan gebeuren dat er een defect is welke beter is te herstellen is in de werkplaats. Computer Support Dienst kan in dat geval u aanbieden de pc mee te nemen. Veelal zal de pc dezelfde dag gerepareerd terug geleverd worden. Er worden geen zaken hersteld zonder dat daar duidelijk over is gecommuniceerd.

Voor laptops gelden vaak andere regels. Moederborden en schermen zijn niet ter plekke te vervangen. Wij kunnen deze tegen gereduceerde tarieven aanbieden aan onze reparateurs. Voor dit te doen kunnen we een calculatie maken of het zinvol is deze te laten repareren of te vervangen.

Na reparatie en het herstellen van door Computer Support Dienst is de computer weer in optima forma. Op de nieuw geleverde onderdelen zit garantie en u ontvangt natuurlijk een factuur.

Support Oekraïne Nu