Back to Top

Computer APK en reparatie aan huis / op de zaak in Jonkerslân

PC dokter, computerhulp en reparatie in Jonkerslân.

Computer reparatie service in Jonkerslân. Monteur thuis en op de zaak. Lage tarieven en voorrijkosten.

Voor de meeste spoedgevallen is binnen een uur de monteur bij u thuis of op de zaak in Jonkerslân. Het oplossen van storingen, het verwijderen van virussen en eventuele (her)installaties van Windows kunnen vaak ter plekke worden uitgevoerd. De monteur heeft de meest gangbare onderdelen bij zich en kan deze ter plekke vervangen. De pc of laptop is na bezoek meteen weer te gebruiken.

Computer APK in Jonkerslân voor een veilige en vlotte pc!

Heeft u problemen met windows, internetverbinding, bekabeld of draadloos netwerk? De oorzaak wordt vastgesteld en deze kan meestal meteen worden verholpen. Ook voor het instellen tablet, smartphone en tv.

Jonkerslân een moai lyts doarp
Wikipedia - Jonkersland
OBS de Lytse Jonker

Monteur aan huis in Jonkerslân? Bekijk de tarieven.

compressor computer schoonblazenVoorkom computerstoringen. Laat ook het apparaat zelf schoonmaken!

Een Computer APK is niet alleen de computer softwarematig opschonen. Ook de binnenkant van het apparaat hoort daarbij. Daarom heeft Computer Support Dienst, naast onderdelen en gereedschap, ook een compressor in de serviceauto. De computer en laptop worden met behulp van perslucht stofvrijgemaakt. Ook op moelijke bereikbare plekken. In de meeste voedingen van de pc zit een ventilator en er zit een ventilator bovenop het koelblok op processor. Deze zorgen voor een koelende luchtstroom in het apparaat. Helaas wordt hierdoor ook stof de computer en laptop ingezogen. Hierdoor onstaat slechte koeling wordt het apparaat steeds warmer uiteindelijk kan het apparaat uitvallen of zelfs leiden tot serieuze onherstelbare beschadigingen aan de componenten.

 

Voor hulp bij storingen en instellen van computer, laptop, tablet en mobiele telefoons

Computer Support Dienst verleent service circa 25 km rondom de standplaats Heerenveen o.a. in onderstaande plaatsen:

Support Oekraïne Nu