Back to Top

Downloaden - Hulp op Afstand - TeamViewer - Informatie

Om gebruik te maken van de servive 'Hulp op Afstand' dient Teamviewer op uw computer actief te zijn. Wanneer up op onderstaande afbeelding klikt kunt u TeamviewerQS downloaden.

 

logo teamviewer downloaden-download direct-

Het programma wordt via de browser gedownload.
U kunt deze 'Openen' of 'Opslaan'.
Bij Openen wordt het programma meteen geopend.
Wanneer Windows vraagt om toestemming. Stem dan toe en kies dan voor OK.
Wanneer u contact heeft met Computer Support Dienst geeft u het ID en Wachtwoord.
Let op! Geef alleen deze gegevens wanneer u er zeker van bent en de juiste persoon aan de lijn heeft!

Het telefoonnummer van Computer Support Dienst is 0513 - 840 215 of 06 - 1282 4343

Verantwoordelijkheid en disclaimer:

Via telefonisch contact wordt u gevraagd naar Uw ID en wachtwoord. Hiermee heeft u het overnemen van het apparaat in gang gezet zodat deze kan worden overgenomen om zo het apparaat op afstand te bedienen. Computer Support Dienst accepteert geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele problemen, schade en gevolgen aan apparatuur, software, bestanden en anderzins welke kunnen ontstaan na het overnemen. Door Computer Support Dienst uw PC of laptop op afstand te laten bedienen geeft u toestemming tot het wijzigen van computerinstellingen en/of andere aanpassingen. U kunt op elk moment de verbinding verbreken. Wanneer u liever meer zekerheid wilt kunt ook een afspraak maken waarop een monteur bij u thuis of bedrijf komt. Ook wanneer Hulp op Afstand langer dan een uur zal gaan duren kunt u beter een afspraak maken. Bezoek de site van Teamviewer als u meer wilt weten over de te gebruiken software. Wanneer u gebruik maakt van de service 'Hulp op Afstand' m.b.v. Teamviewer gaat u naast deze dislaimer ook akkoord met de Onze Algemene Voorwaarden. Ook gaat u akkoord met eventuele kosten voor deze service: Overzicht van onze Tarieven.

Tarieven Hulp op Afstand service:

Een korte indexatie van circa 5 minuten is gratis. Het oplossen en aanpassen van instellingen via Teamviewer 'Hulp op Afstand' is niet gratis.

Voor particuliere klanten: maandag-zaterdag een minimum tarief van 10 euro en inclusief 15 minuten 'Hulp op Afstand'. Daarna € 8,75 euro per kwartier.
Tarieven voor particulieren zijn inclusief btw

Voor zakelijke klanten: maandag-zaterdag een minimum tarief van 10 euro en is inclusief 15 minuten 'Hulp op Afstand'. Daarna € 8,75 euro per kwartier.

Wanneer we in het kader van de AVG wetgeving een verwerkerscontract met u hebben afgesloten dan gelden andere tarieven:
Maandag-vrijdag een minimum tarief van 21 euro en is inclusief 30 minuten 'Hulp op Afstand'. Daarna € 10,50 euro per kwartier.
Let op! Zakelijke tarieven worden exclusief btw getoond

 

teamviewer windows10

 

Support Oekraïne Nu