Computer Support Dienst is in 2002 opgericht en is inmiddels al meer dan 15 jaar actief als bedrijf. Computer Support Dienst staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (Leeuwarden). Het bedrijf is opgericht om tegen klantvriendelijke tarieven computeroplossingen aan te bieden. Speciaal gericht op de  particuliere en klein zakelijke markt. Ons werkgebied is tot zo'n 25 kilometer rondom Heerenveen. De tarieven kunt u hier vinden.

Computer Support Dienst komt bij u thuis of op de zaak. In de standplaats Heerenveen worden geen voorrijkosten gerekend. Daarbuiten een kleine vergoeding. Wij bieden begeleiding bij de aanschaf van computers, laptops en andere apparatuur. Het geheel installeren van software en het opstellen van de pc en apparatuur. Daarbij moet de back-up van uw belangrijke gegevens natuurlijk niet worden vergeten.

PC Support Dienst lost computerproblemen zo snel mogelijk op. Een servicemonteur komt dezelfde dag en bij spoed al vaak binnen één uur. Een afspraak plannen kan natuurlijk ook. Veel probleem kunnen bij u thuis of op de zaak opgelost worden. Dit is bijna altijd dezelfde dag of binnen 24 uur.

Anders dan bij het wegbrengen van laptop of computer is er bij een bezoek voldoende ruimte tot het stellen van vragen. Door jarenlange ervaring  is er altijd wel een een antwoord of oplossing paraat. Tijdens het bezoek krijgt u vaak ook uiteenlopende tips. Over bijvoorbeeld uw virusscanner, back-up, internet abonnement, wifi et cetera.

Onderdelen, computers en laptops worden rechtstreeks ingekocht bij groothandels waardoor er tegen scherpe prijzen geleverd kan worden. Of belangrijker geheel naar uw wens worden samengesteld. Een breed scala aan software kan direct worden besteld en geinstalleerd. Er kan een compleet pakket geboden worden om Alles kan geheel naar wens bij u thuis of op de zaak afgeleverd en aangesloten worden. Wij kunnen u helpen met het overzetten van bestanden en het configureren van bijvoorbeeld e-mail of draadloos Internet.

Voor de klein zakelijke markt bieden wij complete oplossingen. Van apparatuur, software tot bouwen en hosten van websites. Ook met mail en bestanden in de cloud is Computer Support Dienst bekent. Bent u (beginnende) ZZP-er? Vraag dan eens naar de mogelijkheden.

 

Geen studenten aan huis, maar meer dan 15 jaar degelijk opgebouwde ervaring

De voordelen en zekerheden!

De voordelen en zekerheden!

  • 15 jaar degelijk opgebouwde ervaring
  • uw belangrijke gegevens zijn in ervaren handen
  • ter plekke kunnen de meeste onderdelen van de pc worden vervangen
  • Computer Support Dienst komt voorrijden met een servicewagen vol onderdelen
  • geen afsprakenbureau, maar direct contact via 0513-840 215 of 06-1282 4343
  • meteen een eerste analyse bij contact, Hulp op Afstand is mogelijk
  • bezoek al vaak binnen 60 minuten, dezelfde dag en binnen 24 uur opgelost
  • vaste monteur uit de regio. Niet steeds weer andere vreemde mensen aan uw deur
  • lage overhead, u betaalt niet mee aan dure tv reclames
  • géén abonnementen en géén verborgen kosten