PC dokter, computerhulp en reparatieservice in Heerenveen.

Computerservice in Heerenveen aan huis of op de zaak. Ook voor instellen tablet, telefoon en tv.

Voor de meeste spoedgevallen is binnen een uur al de monteur bij u thuis of op de zaak in Heerenveen. Het oplossen van storingen, het verwijderen van virussen, een eventuele (her)installatie van Windows kan vaak meteen worden uitgevoerd. De monteur heeft de meest gangbare computeronderdelen bij zich en kan deze ter plekke vervangen. De pc of laptop is na bezoek meteen weer te gebruiken. Het instellen van het (draadloze) netwerk en het oplossen van traag internet of het aansluiten van randapparatuur zoals printers, scanners, camera's e.d. moet op locatie gebeuren. In de plaats Herenveen rekenen we geen voorrijkosten.

Computer APK in Heerenveen voor een veilige en vlotte pc!

Heeft u problemen met windows, internetverbinding, bekabeld of draadloos netwerk? De oorzaak wordt vastgesteld en deze kan meestal meteen worden verholpen. Ook voor het instellen tablet, smartphone en tv.

Gemeente Heerenveen
Schaatsbaan Thialf
sc Heerenveen

 

Afdrukken

Monteur aan huis in Heerenveen? Bekijk de tarieven.

 

compressor computer schoonblazenVoorkom computerstoringen. Laat ook het apparaat zelf schoonmaken!

Een Computer APK is niet alleen de computer softwarematig opschonen. Ook de binnenkant van het apparaat hoort daarbij. Daarom heeft Computer Support Dienst, naast onderdelen en gereedschap, ook een compressor in de serviceauto. De computer en laptop worden met behulp van perslucht stofvrijgemaakt. Ook op moelijke bereikbare plekken. In de meeste voedingen van de pc zit een ventilator en er zit een ventilator bovenop het koelblok op processor. Deze zorgen voor een koelende luchtstroom in het apparaat. Helaas wordt hierdoor ook stof de computer en laptop ingezogen. Hierdoor onstaat slechte koeling wordt het apparaat steeds warmer uiteindelijk kan het apparaat uitvallen of zelfs leiden tot serieuze onherstelbare beschadigingen aan de componenten.

 

 

Voor hulp bij storingen en instellen van computer, laptop, tablet en mobiele telefoons.

Monteur aan huis of op de zaak in Heerenveen en o.a. onderstaande plaatsen: