Back to Top

Verwijderen virussen, malware spy- en adware

Virussen, reclame, adware, spyware verwijderenMet het gebruik van internet en e-mail zijn er steeds meer bedreigingen. Virussen, phishingmails ongewenste reclame, vreemde startpagina's. Wees altijd voorzichtig met het openen van e-mails en onbekende bestanden. Een virusscanner is tegenwoordig onmisbaar. Een verkeerde link is zomaar aangeklikt en een toegestuurd bestand zo geopend. Ook verouderde en niet bijgewerkte software kan de oorzaak zijn. Let wel, hoe meer u zelf 'prutst' des te lastiger kan het oplossen zijn. Virussen kunnen meestal nog verwijderd worden door herstelprocedures in gang te zetten en de pc uitgebreid te scannen. In uiterste noodzaak kan een herinstallatie van Windows nodig zijn. Wanneer dit nodig is kunnen er vaak nog back-ups gemaakt worden van de voor u belangrijke bestanden. Denk aan uw documenten, favorieten en foto's.

Niet alles is een virus. Uw pc kan ook traag zijn geworden door zogenaamde spy- en adware. Ook daar hebben we verschillende tools voor om deze vervelende programma's en soms hardnekkige software te verwijderen. In dit geval kunt u ook gebruik maken van de Computer APK service.

Momenteel is het hardnekkige KLPD virus in omloop. Vaak lukt het deze geheel te verwijderen. Dit kan bij u thuis of op de zaak. Eventueel halen we de pc of laptop bij u vandaan of u mag deze komen brengen. Bel voor een afspraak 0513-840 215 / 06-1282 4343 of maak gebruik van het contactformulier.

Wij hebben diverse virusscanners voor u. Gratis of meer uitgebreidere, betaalde, versies.

logo avastlogo avglogo aviralogo bitdefenderlogo esetlogo kasperskylogo nortonlogo pandalogo trendmicro

 

 

Support Oekraïne Nu