Back to Top

Windows (her)installeren

Windows installatie serviceHet traag worden van uw computer is een van de grootste ergernissen. Hoe die tergende traagheid wordt veroorzaakt is meestal niet meer te achterhalen. Hoe krijgt u weer die snelle computer waar u ooit zo blij mee was? Er zijn tientallen redenen waarom het verstandig is over te gaan tot een herinstallatie van Windows. De pc kan in de loop van de tijd traag zijn geworden of door een hardnekkig virus, spywareprogramma, etc. welke zich genesteld kan hebben op de harde schijf.

 

Een herinstallatie kost soms minder tijd dan het handmatig verhelpen van de problemen, maar levert als voordeel een snel en schoon systeem op. Na een korte diagnose kan vaak al vastgesteld worden of het in uw geval zin heeft de computer op te schonen of om voor een schone installatie te gaan. Computer Support Dienst verzorgt de gehele (her)installatie van het besturingssysteem.
Voor een herinstallatie zal u gevraagd worden of er voor u belangrijke bestanden op de computer staan en of u daar al backups van heeft. Eventueel kunnen deze nog gemaakt worden. Voor bijv. het instellen van e-mail zijn er wachtwoorden nodig. Soms maakt u ook gebruik van speciale software welke niet standaard bij Windows geleverd wordt. Houdt er rekening mee dat daarvoor installatiemedia (CD/DVD of on-line downloaden) en eventuele registratie sleutels voor nodig zijn. U moet hier denken aan betaalde virusscanners, office pakketen etc.

logo winvistalogo win7logo win8logo windows 10

Support Oekraïne Nu